Tjänster privat

BOKA STÄDNING NÄR DIN TID INTE RÄCKER TILL

Hjälpreda Städ i Eskilstuna utför allt inom städning i hemmet hemstädning, storstäd, flyttstäd, visningsstädning, fönsterputsning och så utför vi även trädgårdsskötsel och andra hushållsnära tjänster.

Vi vet att det kan vara svårt att få ihop sin vardag, vi har de tjänster för dig som du känner att du inte hinner med. Vi är ett företag som sätter lika stort värde i våra kunder som i vår personal. Städ för oss handlar om så mycket mer än bara ett utförande. Vi vill hålla en hög kvalité och en hög service mot våra kunder.

Alla våra tjänster är anpassningsbara. Du som kund bestämmer vad det är vi gör hos dig.

Hemstädning

Boka hemstäd av hemmet när du har svårt att få vardagen att gå ihop? Att anlita städning av hemmet frigör tid för annat. Slipp stressen och bekymret. 

Fönsterputs

Ett vanligt problem i dom flesta hushåll är irritationen över orena fönster. När solen ligger på upptäcker man minsta lilla skavank.

Flyttstädning
Är ni på gång med att byta bostad? Kanske vill ni då ha hjälp med flyttstädning så ni får tid över att fokusera på det som är viktigast. Flyttstädning och dess pris baseras på antal kvm din bostad har.

Storstädning
Håll rent hemma med en storstädning ibland. Hinner du inte med att städa mer noggrant för att tiden inte räcker till? Då finns hjälpreda till hands.

Trädgårdsskötsel

Det finns inte alltid tid till att hinna med sin tomt eller hålla tomten snygg under tiden man är bortrest. 

Mattvätt
VI hämtar och levererar dina mattor. Mattor som trasmattor, gummierade mattor, wilton mattor m.fl.
Leveranstid ca 1vecka